A La Rose Esküvői Ruhaszalon

Üdvözlünk a La Rose Esküvői Ruhaszalon oldalán!

Első sorban engedd meg , hogy gratuláljunk eljegyzésedhez !
Reméljük , hogy az esküvői ruha vásárlással és bérléssel kapcsolatos kérdéseidre mind választ tudunk adni , és kellő szakmai tapasztalattal hozzá is járulhatunk tökéletes megjelenésedhez a Nagy Napon.

Szalonunkban közel 150db menyasszonyi ruha található 80.000Ft -tól 200.000Ft-ig bezárólag.
Az eküvői ruha kollekcióban megtalálható darabok egy része kölcsönözhető , míg vannak olyan egyedi modellek amik kifejezetten csak megvásárolhatóak.
A méretet tekintve 32-es (xxs konfekcióméret )-től  54-es méretig foglalkozunk.

A menyasszonyi ruha kollekciónkban megtalálhatóak a legújabb divatszínek mint például a barack , cappuccino , rózsakvarc , púder , de természetesen a kínálatunk nagy részét hófehér, ekrü ,és pezsgő színű menyasszonyi ruhák teszik ki. A tökéletes szín kiválasztására legalább akkora hangsúlyt érdemes fektetni , mint az alkathoz illő fazon eltalálására.

A szabásokat tekintve kínálatunkban minden megtalálható. A  könnyed szabású A-vonalú szoknyarésztől , a szívdekoltált princess ( nagy szoknyás ) menyasszonyi ruhákig bármely fazon megtalálható.

Szalununkban nagy hangsúlyt fektetünk  a plus size menyasszonyi ruha kollekció kialakítására. Igyekszünk olyan vonalvezetésű , szabású ruhákat válogatni amelyek kifejezetten teltebb menyasszonyok számára készültek.

Jó időtöltést kívánunk oldalon, reméljük hamarosan találkozunk.

A La Rose Szalon Csapata

TOP